Profesorice
Profesorice
Profesorice
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Matematika, skola, raspust, devojke, momci, ljubavni zivot

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Matematika se saznaje ucenjem

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
profesorica
Admin
profesorica

Broj poruka : 31
Datum upisa : 30.06.2009
Godina : 50

Matematika se saznaje ucenjem Empty
PočaljiNaslov: Matematika se saznaje ucenjem   Matematika se saznaje ucenjem Icon_minitimeUto Jul 07, 2009 4:57 am

Da li mislite da je za matematiku potreban samo telenat ili i dosta rada?

Zasto je ucenici najcesce mrze matematiku Suspect ?

Da li su uvek profesori krivi ili je upitanju ponekad i nerad ucenika pale ?
Nazad na vrh Ići dole
http://profesorice.com
stefan

Broj poruka : 5
Datum upisa : 08.07.2009

PočaljiNaslov: Re: Matematika se saznaje ucenjem   Matematika se saznaje ucenjem Icon_minitimeSre Jul 08, 2009 7:23 am

Ja nisam niko ko je stvroen za matematiku, jednostavno volim je i dosta je vezbam, dakle ne treba talenat to se usavrsava vezbom to sto sam ja to uvideo jos u 6 raredu osnovne me stavlja u prednost nad drugima iz odeljenja....Cak i kada komentarisemo neki zadatak onako svojsski svi iz odeljena kad JA vidim nesto i kazem samo me bledo pogledaju i kazu mi ,,Ti si luuuud, znas kad bih ja ovo video/la,,
Ja na to nemam komnetar nikad ali im kasnije kazem, da to nije nista tesko jednostavno priliom vezbe se istreniras i umes bolje da opazas sta ti kad treba, sta je bitno da se vidi a sta ne, sta je kljucno za resavanje zadatka a sta ne!Nema tu nikakvog talenta...I da mislim da profesor ume fantasticno da ubije zelju kod ucenika, ja sam cist primer:D
Nazad na vrh Ići dole
grooya996

Broj poruka : 2
Datum upisa : 15.02.2013

PočaljiNaslov: X+y=29 I x+y=7   Matematika se saznaje ucenjem Icon_minitimePet Feb 15, 2013 2:32 am

Odrediti skup realnih rijesenja sistema (779-893)
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Matematika se saznaje ucenjem   Matematika se saznaje ucenjem Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Matematika se saznaje ucenjem
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Profesorice :: Matematika :: Rad ili talenat-
Skoči na: